Coaching · 28. mei 2020
Hoe ga je om met gedwongen ontslag als je wel hart voor de mensen hebt?
Coaching · 22. mei 2020
Hij had de telefoon erop gesmeten en mij gebeld. “Lien, ik word gek van die meid…”. Normaal was hij bij ‘drie’, hooguit ‘5’, al kalm maar nu telde hij echt tot tien. Hij nam een pauze en zei: “Lien, kan jij iets met haar…”. Ik zag het aankomen, ik kijk met mijn hart.
Coaching · 05. mei 2020
Het niet duidelijk zijn creëert afstand en ongezonde organisaties. Hoe duidelijk ben jij?
Mindset · 01. mei 2020
Hoe overtuigingen jouw geluksgevoel kunnen bepalen.
Coaching · 22. april 2020
MANAGER, dat stond op haar kaartje. Ze gaf leiding. LEIDEN, dacht ze. Het woord gonsde oneindig rond in haar hoofd. Ze had van die momenten waarop heel de afdeling met haar ging lopen. Dat voelt ze. Onmiddellijk, als het team haar niet begrijpt. Terwijl ze precies weet wat ze wil. Dat gevoel… die kramp, dat gevoel ontwijkt ze meteen. Vluchtend, in plaats van vechtend. Onbewust, al jaren, denkt ze, als ze de situatie later met me evalueert.
Coaching · 14. april 2020
Ik heb thuiswerken nooit wat “voor mij” gevonden. Op kantoor zijn, de mensen kunnen aankijken. Op een manier was het toch gemakkelijker de auto te pakken. Nu alles me dwingt om thuis te werken, kom ik een heel andere “ik” tegen.
Mindset · 10. april 2020
Soms moet je even een pas op de plaats maken om weer te voelen en te ervaren waar het om draait. Je kracht terugvinden en jezelf sterker maken. Nu is wellicht het moment..
Coaching · 07. april 2020
Als de rek eruit is en je vastloopt heb je rust en ruimte nodig om weer veerkrachtig te kunnen worden. Lees het verhaal van Hein die dacht dat hij gek werd door de Corona maatregelen.
Coaching · 06. april 2020
Gedwongen thuis zitten levert mij veel momenten van bezinning op. Eentje die me niet los laat is dat we als samenleving teveel bezig zijn met materialisme en geld. Natuurlijk is geld nodig, het is immers ons betaalmiddel om te voorzien in levensbehoeften. Maar ook in luxe zaken met toenemende mate. En worden we nu niet stilletjes gedwongen in te zien dat het leven draait om zoveel meer dan alleen maar onze welvaart vergroten. Juist nu waar we niet meer bij erop uit kunnen, elkaar niet meer...
Mindset · 02. april 2020
Hoe vaak word jij in een hokje geplaatst?

Meer weergeven