Inzicht in drijfveren

De MyDrives-analyse geeft inzicht in waarom mensen de dingen doen en hoe ze dit doen. Daarnaast geeft de analyse inzicht in de voorkeursrollen, de knelpunten en hoe iemand reageert onder grote druk of stress. Zo kun je de talenten van mensen optimaal gebruiken en het beste uit jezelf en anderen halen.


Het doorbreken van vastgeroeste gedragspatronen en/of het uitbreiden van je arsenaal aan handelingsmogelijkheden

Met het MyHabits gedragsprofiel krijg je een helder beeld van de ontwikkelpotentieel.

Tijdens een traject van minimaal 10 weken ga je onder begeleiding van een persoonlijke coach werken aan het ombuigen van je gedrag en mindset (waar je last van hebt) of aan het uitbreiden van je gedragskenmerken om flexibeler te worden in je denken en doen.

Je hoeft niet ziek te zijn om beter te worden!MyMatch voor werving en selectie

Gebaseerd op MyDrives zijn er 21 gedragstypen vast te stellen.

MyMatch wordt door de werkgever ingevuld om inzicht te krijgen in welk type het best past bij een bepaalde functie.

De kandidaten die geselecteerd zijn kunnen a.d.h.v. hun profiel naast het profiel van de vacature worden gelegd.

Komen de hoogste scores daarvan overeen met de kleuren van het gedragstype? Dan sluiten de drijfveren en de intrinsieke motivatie van de sollicitant aan op de vacature. Dat is geen volledige garantie voor succes, maar wél een absolute voorwaarde voor succes, ook op de lange termijn.

 


Capaciteitentest

De capaciteitentest is er op gericht inzicht te bieden in jouw sterke en jouw ontwikkelkanten en helpt jou bij jouw zoektocht naar de best passende job.

Ben je op je plaats in een abstracte omgeving of kun jij beter creatief aan het werk gaan? Hoe staat het ervoor met je praktisch inzicht en hoeveel moeite kost het jou om een tekst te begrijpen?