Wie is Lien?

Ik ben geboren in Roermond en opgegroeid in een klein dorpje in Limburg.

Na mijn HAVO diploma wist ik eigenlijk niet zo goed wat ik wilde, of beter gezegd ik dacht toen te weten wat ik wilde en maakte achteraf gezien niet de juiste keuzes. Ik volgde een opleiding tot management assistent en ging vrij snel aan het werk.

Ik heb in ieder geval geleerd van de keuzes die ik toentertijd maakte en ben - toen ik al moeder was van drie kinderen - mijn HBO opleiding in personeelsmanagement gaan volgen. 

Lastig hoor, met kinderen, een fulltime baan en sociaal leven. 

Ik slaagde maar zette nog steeds niet de stap.

Dat duurde nog eens ruim 10 jaar waarin ik mezelf weliswaar ontwikkelde en een leuke uitdagende tijd had bij een multinational, maar nog steeds niet het gevoel had dat dit het was.

 

Mijn doorzettingsvermogen, open blik en vertrouwen hebben er uiteindelijk voor gezorgd dat ik sta waar ik nu sta. Ik bleef kritisch en positief denken en focussen op de toekomst. Door open te staan kun je ontvangen en komen er mensen op je pad die je verder helpen.

En nu leef ik mijn droom: we wonen landelijk, omringd door flora en fauna, en ik heb van mijn passie mijn beroep gemaakt.

 


Het ontstaan van Gewoon Lien

Na een reorganisatie waarbij ik mijn baan verloor, zag ik zeer uiteenlopende reacties bij collega's die hetzelfde lot ondergingen. 

Waar de één een open deur zag, zag de ander een ravijn.

Het was dat moment dat ik besloot me te gaan verdiepen in het menselijk brein en gedrag. 

Ik kwam in aanraking met MyDrives MyHabits en het was alsof een puzzel op zijn plek viel. Toen ik vervolgens ook nog eens in aanraking kwam met the Dream School werd Gewoon Lien opgericht en mocht ik gaan ervaren hoe het is om je dromen om te zetten in doelen. 

Ik ging psychologie studeren en behaalde mijn Lean Management certificaat naast mijn interim opdrachten. 

 

Periodes van heel hard werken en studeren wisselden zich af met periodes van onzekerheid over een volgende opdracht, maar ik had vertrouwen in de toekomst. 

 

Oplossingen ontstaan door een positieve realistische houding. 

Ik had twee keuzes: ofwel me door angst en onzekerheid laten voeden, ofwel met rotsvast vertrouwen in mezelf werken aan mijn doelen. 

Dat was zeker niet altijd even gemakkelijk. Je moet uit je comfortzone en opnieuw gaan ontdekken. Dat kost moeite en energie. 

Als het niet meteen lukt zijn we geneigd om op te geven. Dat is gewoontegedrag. 

Het ontdekken van nieuwe wegen, levert ook nieuwe inzichten op.

Die inzichten waren mijn houvast en leverden me ook weer nieuwe energie op om door te gaan. 

 

Nog elke dag leer ik van de mensen waarmee ik werk.

Het is belangrijk dat je doet wat je leuk vindt en daarmee succesvol bent.

Ik wil je daar graag bij helpen. 

 

Missie

Het is mijn missie om individuen en teams van intern gericht naar extern gericht te brengen. Krachten bundelen om uiteindelijk meer resultaat te behalen.

Het inzicht verkrijgen in je eigen drijfveren en het effect daarvan op anderen als uitgangspunt voor de vervolgstappen die je verder brengen.

Visie

Als mensen plezier en energie uit hun werk en leven halen bevordert dat de samenwerking en relaties waardoor de productiviteit stijgt en organisaties en relaties gezonder en gelukkiger worden.

Elk individu draagt bij aan het geluk van zijn omgeving, of dat nu in een relatie is of in een organisatie. We zijn allemaal radertjes in een groot geheel.

Kernwaarden

Gewoon Lien staat voor gewoon - punt. Wat we doen zeggen we, en wat we zeggen doen we.

Respect, vertrouwen en openheid is hierbij onontbeerlijk.